van der Horst

Engels-Nederlandse banden aangehaald!

Autosportinsurance.com
Autosportinsurance.com
Ellis Clowes & Company Limited is verheugd te kunnen meedelen dat ze gaat fungeren als Londense makelaar voor de wholesalemarkt van het in Nederland gevestigde Autosportinsurance.com. Christian Dijkhof en zijn neef Hans hebben de afgelopen paar jaar hard gewerkt om ongeëvenaarde service en kennis van motor- en autosportverzekeringen aan te bieden in de Nederlands-Duitse regio. Bovenal zijn ze servicegerichte makelaars die zelf, als bijkomend voordeel, een goed inzicht hebben in de racebehoeften, aangezien Christian de peddels van het racestuur wel weet te vinden.
In ruim 30 jaar heeft Ellis Clowes een wereld aan ervaring en een smetteloze reputatie op het gebied van dienstverlening en schaderegeling opgebouwd via Lloyd's of London.  Karen Ellis, CEO of ECCL, verwoordt het aldus: 'De markt maakt moeilijke tijden door, vooral als het gaat om een risicovolle niche als circuitschade. We hebben de afgelopen 30 jaar elke rechtsgeldige claim uitgekeerd en we weten dat Christian en Hans betrouwbare partners zijn in Nederland.  Het is ons bekend dat er een aantal kwesties met betrekking tot de schadeafhandeling heeft gespeeld via hun vorige partnerschap, en dat ze er hard aan werken om alle geldige claims aan hun cliënten uit te keren. Intussen staan wij klaar voor de start met ons onderscheiden Lloyd's product.  We zien uit naar een lange, succesvolle samenwerking met dit uitstekende kantoor.'

Christian Dijkhof, hoofdpartner van Autosportinsurance, geeft het volgende commentaar: 'We zijn verheugd de handen ineen te kunnen slaan met ECCL, de motor- en autosportexperts uit Londen. Dankzij hun zee van kennis en hun connectie met Lloyd's of London kunnen wij heel comfortabel en zonder te worden afgeleid door allerlei kopzorgen de volgende stap zetten met ons bedrijf.'

Hebt u verzekeringswensen of vragen, neem dan contact op met:

Over Ellis Clowes & Company Limited

Het team van Ellis Clowes & Company Limited, gespecialiseerd Lloyd's verzekeringsmakelaar, is al meer dan 30 jaar een toonaangevende dienstverlener voor de internationale motor- en autosportbranche.

Ellis Clowes, dat bezig is haar positie binnen de sector motor- en autosport uit te breiden, is daarnaast gespecialiseerd als verzekeringsmakelaar op het gebied van oorlog en terrorisme, Commercial Combined (bedrijfspakketpolissen) en de Rugby Union.

Ellis Clowes & Company Limited opereert vanuit twee kantoren. Het ene bevindt zich in hartje Londen (the City), in Great St Helen’s, pal naast het gebouw van Lloyd's of London, het andere is, sinds oktober 2011, gevestigd in de marktstad Banbury in het centrum van de Britse motorsportgemeenschap.

Autosportinsurance.com press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 28 februari 2013.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons