van der Horst

Opnieuw veel autosport op Motors TV in februari

Zoals gebruikelijk komt de autosportfanaat de volgende maand weer aan zijn trekken indien hij zijn TV-toestel afstemt op Motors TV. NASCAR, historische rally en ijsracen passeren in februari de revue; een overzicht.
  • Dreamdrive

Nascar Nationwide Series: eerste manche-Daytona – LIVE

NASCAR nationwide staat voor de tweede klasse van het Amerikaanse stock car racen en dient als kweekvijver voor aanstormend talent. De serie herbergt ook heel wat rijders uit de premier Sprint Cup klasse die een dubbel programma afwerken door in beide series uit te komen. De openingsrace van het seizoen 2013 vindt plaats op de legendarische Daytona Speedway in Florida.
Wanneer: Zaterdag 23 februari om 18u45 (nog te bevestigen)

Legend Boucles de Spa – LIVE

Typische Ardeense landschappen, een prestigieus deelnemersveld van meer dan 300 wagens en de deelname van enkele van de grootste namen uit de autosport: dat is de cocktail die de Legend Boucles de Spa aanbieden, een rally die snelheid en regelmatigheid mengt en het steeds talrijkere publiek een verbluffend schouwspel aanbiedt. Een succes waarvoor ook de vijfenvijftigste editie garant staat en die voor het eerst live te volgen is op Motors TV.
Wanneer: zaterdag 16 februari vanaf 12u40

Andros Trophy

Zoals gewoonlijk sluit de Andros Trophy af met een manche op de piste in Clermont’s Super Besse. Wie zal er triomferen in ’s werelds belangrijkste ijsrace kampioenschap en alzo Alain Prost opvolgen als kampioen? Je kan het allemaal volgen op Motors TV op 6 februari.
Wanneer: Clermont-Duper Besse op woensdag 6 februari om 19u30
                   Seizoens overzicht op woensdag 20 februari om 19u30
 
Ook de amateurs van snelle motoren komen aan hun trekken bij Motors TV en kunnen de achtste editie van de fameuze Enduropale strandrace van Le Touquet live volgen op zondag 3 februari om 12u45.
 
 
Motors TV Press



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Varia op woensdag 9 januari 2013.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons