van der Horst

Belgische organisatie lanceert grootste prijsvraag uit de autosportgeschiedenis

Superstars @ Zolder: Supercar Challenge en GT Sprint
Racekicks vzw biedt van 21 juli tot eind september, zowel aan de ervaren racer, de gedreven autosportliefhebber, als aan iedereen die zijn eerste wielen op circuit wil zetten, een eerlijke, ongeëvenaard grote kans, om een eigen, volledig uitgerust raceteam te winnen ter waarde van meer dan € 1.000.000,-
  • Skylimit Events
Dat lijkt buitengewoon, maar de musketiers van Lodewijk XIII huldigden het principe al in de 17de eeuw : “één voor allen, allen voor één !”

FIA GT Series Zolder: Het weekend in beeld gebracht
Oprichter Bart Raemaekers, succesvol organisator van evenementen, legt uit : “Al jaren zien wij hoe honderden getalenteerde rijders op weg naar de top afhaken bij gebrek aan budgetten. Blijkbaar werkt de oude aanpak niet meer, en dus gaan we oplossingen bieden. Elke autosportliefhebber kan lid worden van de Responsible Racekicks Academy vzw. Onze erkende vereniging staat met 'Responsible' voor weloverwogen, goed voorbereid, verantwoord en veilig. Met 'Racekicks' gaan we, uitsluitend met eigen leden, deelnemen aan endurance-wedstrijden. In de 'Academy' geven we al onze kennis en ervaring op technisch, strategisch, maar vooral commercieel vlak, kosteloos door aan, jawel alweer 'members only'. En om ze te bedanken voor dat lidmaatschap beginnen we met een GIGANTISCHE wedstrijd.”

Hoe meer leden, hoe groter het prijzenpakket. Al vanaf 300 leden neemt de winnaar een Tiger Sportscar mee naar huis. Bij duizend leden wordt dat een raceklare Peugeot RCZ of een 320pk sterke Subaru BRZ. Bovendien krijg je dan een goede opleiding bij de RACB Racing School, een volledige uitrusting (helm, brandwerend ondergoed en overall, handschoenen, enz...), en we betalen de examenkosten én je licentie 2014.

Superstars @ Zolder: Supercar Challenge en GT Sprint
Alsmaar groter wordt de prijs, met een ultiem streefdoel van twintigduizend leden, verspreid over de hele wereld. Eén winnaar wordt eigenaar van ál het materiaal om een professioneel raceteam op internationaal niveau te laten werken. Twee 600pk-sterke Camaro GT3, een pakket wisselstukken, 40 extra velgen, een trekker en dubbeldekstrailer om het geheel naar de circuits te vervoeren, een VIP-ontvangsttent, alle garagemateriaal, pilotencontracten, kortom alles. Waarde meer dan € 1.000.000,-.

Voorzitter Yves De Groote voegt eraan toe : “Snel gerekend zou je kunnen stellen dat wij onze leden minstens 400x meer kans geven om te winnen dan wat een casino, loterij of kansspel uitkeert, maar die vergelijking gaat niet op, want onze prijsvraag rekent niet op toeval of geluk ! Zodra je lid bent kan je on-line
Racekicks - Seat Leon Supercopa
Racekicks - Seat Leon Supercopa
drie kennisvragen oplossen, en voor de schiftingsvraag bereken je met wat inschattingsvermogen het gewicht van het prijzenpakket. Je kan gedurende de hele wedstrijdduur naar je account terugkeren om je antwoorden aan te passen, want dat gewicht wordt natuurlijk groter naarmate meer leden zorgen voor een groter prijzenpakket. Je laatst geregistreerd antwoord telt. Alle informatie en het uitgebreid wedstrijdreglement vind je op www.racekicks.com, nieuwtjes en weetjes over onze activiteiten staan op Facebook en/of Twitter. Tot slot geven we nog de Racekicks-huisslogan mee : we zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen ! Inschrijven kan nu, deelnemen vanaf 21 juli. Succes !”

Racekicks press - Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op zondag 21 juli 2013.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons