Oschersleben: Dubbel klassepodium voor Traxx Racing Team

Mex Jansen/Jordin Poland - Koopman Racing BMW M6 GT3
Vorig weekend was de Supercar Challenge te gast op het circuit van Oschersleben. Mex Jansen en Jordin Poland (Koopman Racing BMW M6 GT3) toonden zich gans het weekend te stek voor de concurrentie en wonnen beide races. De Traxx Racing Team Alpine A110 Cup van Bart van den Broeck en Chris Voet wist zich tweemaal te verzekeren van een podiumplaats in de Sport divisie.
De snelste in de kwalificaties en tweemaal de zege, niemand was opgewassen tegen de BMW M6 GT3 van Poland/Jansen. Dat betekent dat het duo dit jaar al drie van de vier races won. Daan Meijer en Cor Euser (BODA BMW M6 GT3) reden op zaterdag naar de tweede plaats maar zij moesten zondag de wagen aan de kant zetten. De tweede plaats in race 2 ging zo naar Cees Wijsman (BMW L4 GT3).

Laurens de Wit en Fabian Schoonhoven (Cupra TCR) wonnen tweemaal in de Supersport divisie. In de Sport divisie was er een dubbelslag voor Rob Nieman (Renault Clio Evo). In deze divisie werden Bart van den Broeck en Chris Voet tweede op zaterdag en finishten als derde in de tweede race.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op woensdag 15 mei 2024.