van der Horst

Truck GP: Dirk Van Rompuy en Nico Verdonck met een Red Ant Racing Porsche.

Red Ant Racing - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Red Ant Racing - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Het startveld van het Belcar Endurance Championship bij de Truck Grand Prix telt meer deelnemers dan dat bij het New Race Festival. Bij de eerste manche van het Belcar Endurance Championship was Red Ant Racing afwezig maar dit weekend keert het team terug met een Porsche 992 GT3 Cup voor Dirk Van Rompuy en Nico Verdonck. Voor deze eerste wordt dit alvast een goede training voor de komende 24 uren van Zolder die hij zal betwisten met Red Ant Racing.
Arrow Racing - Peugeot 206 RT
Arrow Racing - Peugeot 206 RT
Op de inschrijvingslijst voor de Belcar race in het nevenprogramma van de Truck Grand Prix staan dertig wagens, negen meer dan bij het New Race Festival. Naast de Red Ant Racing Porsche zien we een extra Porsche bij Q1 Trackracing. De komst van een Aston Martin V8 Vantage N430 zorgt naast de inschrijving van een Renault Clio en een Peugeot 206, voor een welkome uitbreiding van het aantal merken. In GTB krijgen we een tweede Porsche Cayman aan de start.  

Foto's: Ronald Janssens
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op woensdag 19 juni 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Truck Grand Prix.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons