van der Horst

Autosport.be zoekt redactionele versterking

Autosport.be
Autosport.be
Voor Autosport.be was 2013 het jaar van de grote verandering. Met een vernieuwde website en versterkte redactie gingen we er afgelopen jaar vol tegen aan. Na afloop van het seizoen hebben we de situatie grondig geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd, getuige daarvan ook de vernieuwde lay-out van Autosport.be. Om in 2014 onze bezoekers en onze commerciële partners nog beter te kunnen dienen, zijn we evenwel op zoek naar extra medewerkers, tegen vergoeding uiteraard. Interesse? Lees dan vooral verder!
Autosport.be is voor veel bezoekers de dagdagelijkse bron van nieuwsgaring op vlak van autosport. Om onze berichtgeving nog te verbeteren zijn we daarom op zoek naar één redacteur rally/rallycross en één redacteur circuit. In de rol van redacteur ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse berichtgeving rond een select aantal kampioenschappen. Welke kampioenschappen je precies verslaat, bepaal je in samenspraak met de hoofdredacteur; vanzelfsprekend wordt daar rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeuren. Waar nodig voorzien we tevens de nodige accreditaties en documenten om je in optimale omstandigheden jouw werk te laten doen.

Uiteraard beschik je over een vlotte pen en kan je zelfstandig werken, maar Autosport.be kent tevens een team van gemotiveerde medewerkers dat je op elk ogenblik kan bijspringen. Hoewel foutloos een zin kunnen neerpennen een must is en je in hoofdzaak op tekstueel vlak actief zal zijn, is fotografische ervaring zeker een pluspunt. Indien je interesse hebt, stel je dan vandaag nog kandidaat en stuur ons je motivering en je persoonlijke details.



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 12 februari 2014.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons