van der Horst

Autosportinsurance is het overwegen waard

Autosportinsurance
Autosportinsurance
Het nieuwe autosportseizoen komt eraan en iedereen komt met nieuw en knap materiaal aan de start. In autosport kan je evenwel voor onverwachte financiële uitgaves staan en dan denken we vooral aan schade bij een ongeval. Voor de Supercar Challenge heeft Autosportinsurance alvast het gepaste pakket voor u, maar ook voor andere kampioenschappen zoals onder meer BRCC en PGCCB is Autosportinsurance een trouwe, ervaren en niet te kloppen partner. Vraag inlichtingen alvorens je er spijt van krijgt.
  • Dreamdrive
Overweegt u een verzekering voor uw raceauto? Neem dan contact met ons op voor de speciale Supercar Challenge polis. Autosportinsurance.com is veelal zelf ook aanwezig tijdens de evenementen van de Supercar Challenge, om u te ondersteunen in het ongelukkige geval van schade. De schade afhandeling en het papierwerk begint al op het circuit.
Autosportinsurance.com is niet zomaar een adres waar je racen in de autosport kunt verzekeren. De oprichters van Autosportinsurance.com hebben één ding gemeen; Passie voor autosport! Verzekering van autosport vereist specifieke kennis van verzekeren én van autosport.

De voordelen van Autosportinsurance.com:
  • Speciale premies voor alle deelnemende teams in de Supercar Challenge
  • De verzekerde waarde van ongeval schade en / of brand kan variëren
  • Het verzekerde bedrag is gelijk aan de maximale uitkering per gebeurtenis . Dus bij een totaal verlies ontvangt u het volledige verzekerde bedrag, zonder aftrek van het eigen risico !
  • De dekking is inclusief motor, versnellingsbak/transmissie en brandschade ‘Allrisk’.

Als u meer wilt weten over Autosportinsurance en onze unieke diensten bezoek dan onze website www.autosportinsurance.com of neem contact op met Hans Dijkhof per telefoon Tel: +31 ( 0 ) 53-4 802 402 of per e-mail info@autosportinsurance.com



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 11 maart 2014.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons