van der Horst

Een grote update voor de iCoyote-verklikker

Coyote logo
Coyote logo
Coyote kondigt een update aan voor zijn iCoyote app, de meest gedownloade betalende app van de AppStore in 2013 in Frankrijk en België. De app krijgt er een paar vernieuwende functies bij zodat de leden van de Community blijvend het juiste alarm op het juist moment ontvangen.
  • Skylimit Events
Coyote - Mobiele radar
Coyote - Mobiele radar

Vernieuwingen ten dienste van de veiligheid van de leden van de Community

  • Nieuwe verkeersindicator : een meter toont u in realtime de verkeerstoestand vóór u en een nieuwe "filemodus" kondigt de duur, de oorzaak en de resterende afstand tot aan de hindernis aan. 
  • Nieuwe "mobiele radar in beweging" die voortaan gemeld kan worden.
  • Integratie van het systeem « Preventie slaperigheid » dat constant alle « parameters » van het risico op slaperigheid analyseert : veranderingen in snelheid en richting, het uur en de duur van het traject. In geval van gevaar, zal het alarm van de app afgaan en u ertoe aanzetten even halt te houden.

Verbeteringen voor een steeds groter gebruikscomfort

  • Nieuwe modus "multi-alarm" die u op de hoogte houdt van verschillende gelijktijdige alarmen (bijv. een ongeval in een zone met trajectcontrole)
  • Mogelijkheid om een gevaar te melden bij stilstand (bijv. als u in file staat) 
  • Melding van een "vaste radar" die u toelaat een nieuwe vaste radar op te slaan (die nog niet geregistreerd is in België).
Coyote - Trajectcontrole
Coyote - Trajectcontrole
Uniek in zijn soort, toont het succes van de iCoyote aan de top van de betaalde downloads van de AppStore, dat hulp bij het rijgedrag verankerd is in het dagelijks leven van de automobilsten. Op de spits van de vooruitgang, ontwikkelt Coyote diensten op de iPhone en Android om meer sereniteit op de weg te brengen. Om deze update te vieren, kondigt Coyote de lancering aan van de « 48u iCoyote » op 11 en 12 maart eerstkomend zodat iedereen van deze nieuwigheden kan genieten aan de beste prijs!

Vincent Hébert, algemeen directeur van Coyote Systems Benelux: « Wij zetten onze ontwikkelingsstrategie van de Coyote-dienst op smartphone verder. iCoyote biedt steeds meer voor dezelfde prijs ! Dit dankzij een betalend model dat ons in staat stelt de vernieuwing te betalen en ons niet verplicht de automobilisten publiciteit op te dringen. »

Coyote Systems press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 6 maart 2014.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons