Most: Eerste PRO zege voor Vittorio Ghirelli

Podium race 2 PRO Most
Regerend EuroNASCAR 2 kampioen Vittorio Ghirelli heeft nu ook zijn eerste zege in de EuroNASCAR PRO beet. De Italiaan won de tweede race voor de EuroNASCAR PRO op het circuit van Most. Marc Goossens (DF1 Racing) eindigde net buiten de top tien.
Ghirelli werd na de start nog bedreigd door Sebastiaan Bleekemolen (Team Bleekemolen), maar de Nederlander moest lossen nadat hijzelf op de hielen werd gezeten door zijn landgenoot Loris Hezemans (Hendriks Motorsport). Deze laatste wist zich nog voorbij Bleekemolen te werken om alzo nog als tweede te finishen. Jacques Villeneuve (Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsport) pakte de vierde plaats. Lucas Lasserre (Speedhouse) snoepte op het einde van de race nog de vijfde plaats af van Giorgio Maggi (Hendriks Motorsport).

Foto's: NASCAR Whelen Euro Series / Bart Dehaese

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op zondag 29 augustus 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Most NASCAR Show.