van der Horst

Prewar Days in Kortrijk Xpo van 6-8 december 2024

Prewar Days 2024
Prewar Days 2024
Op 6, 7 en 8 december vindt in Kortrijk Xpo de 4e editie plaats van Prewar Days! Het belooft opnieuw een prachtige editie te worden met een uitzonderlijk thema. De organistoren blijven trouw aan hun geliefd en kenmerkend concept dat bestaat uit hoogwaardige prewar oldtimers en motoren, een nog uitgebreider assortiment aan oldtimeronderdelen, -kunst, -automobilia en veel meer!
  • Prospeed Competition

Hoe deelnemen aan Prewar Days?

Deelname aan Prewar Days als exposant biedt unieke voordelen door de exclusieve focus op het vooroorlogse autotijdperk, wat zorgt voor een gericht en gepassioneerd publiek van verzamelaars en liefhebbers uit heel Europa.

Sinds de start in 2019 is het evenement gestaag gegroeid en heeft het recent meer dan 60 exposanten uit 8 landen, 150 voertuigen en een ruime collectie vooroorlogse onderdelen getrokken. Exposanten profiteren van premium zichtbaarheid, waardevolle connecties met verzamelaars en kopers, en de kans om bij te dragen aan het behoud van auto historisch erfgoed.

Affiche Prewar Days 2024
Affiche Prewar Days 2024
Het evenement biedt een platform om (minder) bekende modellen te presenteren en biedt diverse standopties om de collectie optimaal in de schijnwerpers te zetten. Gelegen op een centrale locatie in Europa, is Prewar Days gemakkelijk bereikbaar vanuit grote steden zoals Rijsel, Brussel, Amsterdam, Parijs en Keulen wat een breed en doelgericht publiek aantrekt.
 
Meer info via: info@prewardays.be of www.prewasdays.be
Bijkomende info voor bezoekers volgt later.

Kom alvast even in de sfeer met de After Movie 2023.

Tekst: Steph Lesuisse
Foto Credit: Prewar Days



Dit artikel werd gepubliceerd door Stephan Lesuisse in Varia op dinsdag 2 juli 2024.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons