van der Horst

Spa-Classic: Ticketverkoop van start - Speciale prijzen voor Sint-Valentijn

Reserveer nu al uw plaatsen voor de 4e editie van Spa-Classic (16-17-18 mei 2014). Na drie succesvolle voorgaande jaren is Spa-Classic voortaan synoniem voor ‘hoogmis van de klassieke auto’ op een circuit dat beschouwd wordt als het mooiste ter wereld.
  • 24 Hours of Zolder
De bochten dragen namen als slagvelden. De geschiedenis is een bron van glorie en overwinningen. Het decor en de sfeer kennen hun gelijke niet tijdens dit ongewoon evenement. Spa-Classic zal acht plateaus presenteren: de Tourismewagens van de Heritage Touring Cup en de U2TC Historic Motor Racing News (met nachtelijke races op zaterdagavond) als hulde aan deze tempel van de endurance waar de beroemde 24 Uren van Spa-Francorchamps plaatsvonden, de Sixties’ Endurance (met een race van 2 uren), de Classic Endurance Racing (twee plateaus), de Trofeo Nastro Rosso, Group C Racing en Historic Formula 2. Het evenement zou niet volledig zijn zonder de samenkomst van de merkenclubs, die steeds talrijker aanwezig zijn, de animaties en de veiling van het befaamde huis Bonhams.
 
Voor een dag of een weekend, voor de clubs, de verzamelaars of de liefhebbers van VIP-formules : tickets voor iedereen en voor alle budgetten zijn beschikbaar op volgende link: http://peterauto.peter.fr/fr/billeterie

Profiteer van de speciale Sint-Valentijn tarieven die in voorverkoop gelden tot 15 februari: 15 euro per dag (in plaats van 20 euro) en 25 euro (in plaats van 30 euro) voor de drie dagen.

Spa Classic press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Persberichten op vrijdag 14 februari 2014.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons