van der Horst

TrackTime: Race auto verhuur, coaching, incentives, enz.

TrackTime
TrackTime
Wil je zelf racen op Circuit Zolder, Spa Francorchamps of de Nürburgring? Op zoek naar een passende teambuilding of incentive voor uw bedrijf? Meerijden met een race auto op hoge snelheid? Wil u als beginnende piloot of gentleman driver, coaching en professionele begeleiding? Het kan allemaal met TrackTime.
  • Powercars
Over TrackTime:
TrackTime
TrackTime
TrackTime is gespecialiseerd in het verhuur van racewagens en race cursussen en heeft op al uw autosport gerelateerde vragen een antwoord. Reeds vijf jaar brengt TrackTime mensen in contact met autosport. Van particulieren tot bedrijfsincentives voor 400 man.  Van uw eerste meters op circuit met een BMW 325i tot racen in een Porsche 991 GT3 Cup.

Overweeg je de grote stap om zelf ook te gaan racen? Ontdek dan hieronder de mogelijkheden en neem zeker eens even vrijblijvend contact op met TrackTime. Deze ervaren mensen helpen u met alle plezier op weg.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Race Auto Verhuur:
TrackTime
TrackTime
Je kan bij TrackTime een race auto huren voor een halve dag, hele dag of meerdere dagen. De racewagens zijn speciaal opgebouwd voor circuitgebruik volgens F.I.A. normen.
U kan kiezen uit de volgende wagens:

-    BMW 325i E36
-    BMW 328i E36
-    BMW M3 E36
-    BMW M3 E46
-    BMW M235i Racing Cup
-    Porsche GT3 Cup 991

Race Cursussen:
BMW M235i Racing
BMW M235i Racing
Ook voor begeleiding bij het rijden op circuit kan u terecht bij TrackTime. Zo hebben we een race cursus voor beginners en intensieve race trainingen op verschillende circuits.





Race Training In Eigen Wagen:
TrackTime
TrackTime
Wil je leren circuit rijden in je eigen auto? Ook dat kan! TrackTime biedt je de kans training en coaching te ervaren in je eigen wagen. Ervaren instructeurs leren je de knepen van het vak. Van de basisprincipes tot het perfectioneren van je rijtechniek.


Bedrijfs Incentives en Events Op Circuit Zolder En Francorchamps
Wil u de relatie met uw klanten versterken of uw medewerkers extra motiveren? Dan organiseren wij graag een onvergetelijke bedrijfsincentive voor u op Zolder, Spa Francorchamps of andere circuits.
Helemaal afgestemd op uw wensen!
TrackTime
TrackTime

Op zoek naar het ideale cadeau voor een autoliefhebber?
TrackTime heeft al cadeaubonnen vanaf 69€.


Méér info en contactgegevens vindt u via www.TrackTime.be
Autosport is een van de weinige topsporten waar je als fan of als amateur zelf het heilige asfaltlint kan betreden en kan ondervinden hoe het aanvoelt in een racewagen. Of je dit wilt ervaren op Circuit Zolder, Spa Francorchamps of de “Groene Hel” van de Nürburgring? TrackTime maakt het mogelijk!

TrackTime press - foto's: TrackTime & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 29 maart 2016.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons