van der Horst

VASAF Zonhoven: Voorbeschouwing van de organisatoren

Zondag 11 mei is het industrieterrein ‘Dewaerde’ te Zonhoven wederom ‘the place to be’ voor de autosportliefhebbers en meer bepaald voor de slalom discipline. Het hele gebeuren zal plaatsvinden in de Senator A. Jeurissenlaan en de start/finish is gevestigd ter hoogte van Houthandel Wienen. Nationale Renstal Trommelke richt al voor de 3de keer deze de autoslalom van Zonhoven in.
  • LTF
Ook dit jaar zal de slalom voor het regionaal en verschillende provinciale kampioenschappen meetellen.
Daarbuiten is zij één van de 10 proeven die weerhouden zijn voor het VASAF kampioenschap. Voor dit kampioenschap worden 5 slaloms uit de Vlaamse federatie (VAS) en 5 slaloms uit de Waalse federatie (ASAF) weerhouden. Met andere woorden kan je hier eigenlijk spreken over een nationaal kampioenschap.

Na de slalom van Oostende is Zonhoven de 2de proef van dit kampioenschap.
Als enige Limburgse inrichter zijn wij fier, om buiten de slalom van Zonhoven ook nog een 2de proef in onze provincie voor dit kampioenschap te mogen inrichten, namelijk op 22 juni de Slalom van Houthalen.

Ook onze leden, aangevoerd door gebroeders Jelrik en Jornt Suffeleers zullen hun positie in het kampioenschap proberen te verbeteren.
Verder starten ook nog vader ‘Swa’ Suffeleers; Bart Lenaerts; Stijn Vermeulen; Tuts Willy; Cooreman Jurgen en Jorissen Patrick om de kleuren van NR Trommelke te verdedigen.

Sinds het aanpassen van het reglement voor dit jaar, kan nu iedereen proeven van deze behendigheidswedstrijd. Je kunt deelnemen met de wagen waar je dagelijks mee rondrijdt.
Je hoeft enkel maar de toelating te hebben van je huisarts, dat je medisch geschikt bent en je neemt de zondag dan een dagvergunning. De nodige documenten kan je aanvragen bij NR Trommelke, of downloaden op de site van VAS.

De start van de eerste wagen is voorzien om 11h30. Naargelang het deelnemersveld en het weer zullen er 3 of 4 manches verreden worden en rond 18h00 weten we wie we kunnen toevoegen als winnaar van de Slalom van Zonhoven, editie 2014.
Zondag 11 mei is Zonhoven the place for ‘MAKING FUN TOGETHER’

Bijkomende informatie over deelnemers, uitslagen en klassementen kan je vinden op de website van de Vlaamse autosportfederatie – www.vas.be

Informatie over de proef, alsook een reglement met inschrijvingsformulier, kan je ook aanvragen bij het secretariaat van NR Trommelke: nr.trommelke@nrtrommelke.be

NR Trommelke press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 6 mei 2014.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons