van der Horst

24H Zolder: Geen samenwerking tussen First Motorsport en Very Bold Racing Team

Very Bold Racing - Porsche 997 Cup
Very Bold Racing - Porsche 997 Cup
In tegenstelling tot wat we gisteren na de laatste donderdagse training voor de 24 Hours of Zolder publiceerden, zal First Motorsport niet optreden als bijstandsteam van de Porsche 997 Cup van het Very Bold Racing Team. Een vertrouwensbreuk ligt volgens First Motorsport aan de basis van de plotse breuk op enkele dagen voor de start van de loodzware Zolderse klassieker.
Volgens Jo Jamers, teameigenaar van First Motorsport, is de klik en het vertrouwen niet aanwezig en wordt hij geremd in zijn beslissingen. Naast de Porsche 997 Cup van Very Bold Racing Team heeft First Motorsport zich ook geëngageerd om de Porsche 997 GT4 te runnen van het Skylimit Yokohama Team, waardoor we de Zolderse tuner wel aan het werk zullen zien, maar dan wel maar op één wagen.

Ondanks het feit dat men bij Very Bold Racing Team het betreurt dat de zaken op deze manier zijn gelopen, maakt het team zich wel sterk dat ze volgende week zoals voorzien op de afspraak zullen zijn.

Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op vrijdag 21 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons