van der Horst

AF Corse vaardigt 5 Ferrari af

AF Corse - Ferrari 458 Italia
AF Corse - Ferrari 458 Italia
AF Corse zal weer komend seizoen weer nadrukkelijk aanwezig in de vierde jaargang van de Blancpain Endurance Series. Het team onder leiding van Amato Ferrari weet in quasi elke Europees GT kampioenschap wel een of meerdere klantenwagens aan de start te brengen en doet dat ook in de Blancpain Endurance Series met maar liefst drie exemplaren van de Ferrari 458 Italia onder de AF Corse naam en twee GT3’s voor rekening van Team Ukraine.
AF Corse - Ferrari 458 Italia
AF Corse - Ferrari 458 Italia
Twee AF Corse bolides staan ingeschreven in Gentlemen Trophy, waar Filipe Barreiros, Peter Mann en Francisco Guedes de #51 zullen bemannen, terwijl Yannick Mallegol, Howard Blank en Jean-Marc Bachelier er de #49 voor hun rekening nemen. Wie het stuur zal nemen van de wagen die de strijd aangaat in Pro-Am is nog niet geweten, het startnummer #50 werd de voorbije seizoenen steeds bemand door onze landgenoot Louis Machiels en Niek Hommerson.

Ook Team Ukraine tekent weer present in het hyper competitieve kampioenschap, ditmaal met twee Ferrari 458 Italia die weer technisch ondersteunt worden door AF Corse.

Team Ukraine - Ferrari 458 Italia
Team Ukraine - Ferrari 458 Italia
“We zijn trots om opnieuw te kunnen deelnemen aan de Blancpain GT Series. Het enthousiasme van onze rijders is het bewijs bij uitstek van het succes van het kampioenschap. Het grote aantal deelnemers en het hoge niveau van de teams aan de start zorgt altijd voor een grote uitdaging en dwingt ons ertoe om onszelf te overtreffen en voortdurend onze resultaten te verbeteren,” verklaarde Amato Ferrari.

Foto's: Vincent Wouters & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op donderdag 30 januari 2014.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons