van der Horst

Uniek fotomoment tijdens Concours d’élégance

Concours d'élégance 2023
Concours d'élégance 2023
Tijdens het Concours d’élégance op 21 juli aanstaande op Circuit Zolder verzamelen circa 50 uitzonderljke klassieke voertuigen in de stijlvol aangeklede Concours zone in paddock zone 5 van Circuit Zolder.
Arrows A8
Arrows A8
Wie dus een klassieke meesterwerken als Lancia Astura Pinin Farina, Lancia Flaminia Zagato, MILLER 1927 ex Indianapolis winnaar, Maserati 6 CM, alle generaties van de Ford Mustang, verschillende MG-mijlpalen tot en met de nieuwe MG Cyberster en Aston Martin DBR 22, Porsche 918, en enkele authentieke historische GP wagens als de “Barclay” Arrows A8 ex-Thierry Boutsen, ex-Piers Courage de Tomaso 505 ’70 ongestoord wil fotograferen, mag dit unieke fotomoment niet missen.

Concours d'élégance 2023
Concours d'élégance 2023
Deze veelal unieke verzamelstukken stammen uit privé-collecties en worden slechts zelden aan het grote publiek getoond. Enkelen waren eerder te gast op prestigieuze evenementen als het Concours van Villa d’Este in Italië of het Concours van Chantilly nabij Parijs. Nog anderen namen deel aan de Mille Miglia, de legendarische wegwedstrijd. Sommige zeldzame klassiekers worden hier voor het eerst in het openbaar aan het publiek voorgesteld.

Speciaal voor de liefhebbers organiseren we op zondagmiddag 21 juli, 13u00 uur een speciaal fotomoment waar onder begeleiding van Circuit Zolder, hobby-fotografen de mogelijkheid biedt, de klassiekers ongestoord te fotograferen en/of te filmen.

Patrick Snijers en Freddy Loix zullen zondag ook aanwezig zijn bij de Lancia “rally” line up met o.a. Lancia Delta HF Integrale en Lancia 037 “Martini”.

Info & tickets: Concours d'élégance & Historic Grand Prix

Persbericht Circuit Zolder



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 17 juli 2024.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons