van der Horst

Alain Menu van start in de Porsche Supercup?

Alain Menu
Alain Menu
Nadat ex-Chevrolet fabrieksrijders Rob Huff en Yvan Muller recent bevestigden hun carrière in het WTCC verder te zetten, bleef het uitkijken naar de toekomstplannen van vice-kampioen Alain Menu. De Zwitser gaf deze winter zelf te kennen weinig hoop te hebben zijn lange staat van dienst in de serie te kunnen verlengen. Vraag was waar de gebrilde Zwitser dan wel aan de bak zou komen.
  • LTF
Als we de geruchtenmolen mogen geloven zou Menu zich dit jaar mogelijks toeleggen op een WTCC-ontwikkelingsprogramma voor constructeur Citroën om dan in 2014 als teamgenoot van Sebastien Loeb zelf één van de officiële Citroën's te bemannen. We kunnen enkel hopen dat, gezien de slechte papieren waarin de Franse constructeur thans verkeert, een dergelijk scenario er ook daadwerkelijk komt.

9b456076a665c0efebb9ff3e03d285adc84532f8.jpg
Wat er ook van zij, Menu blijft dit jaar zeker racen. Autosport.be vernam vandaag uit goede bron dat de Zwitser alvast zal aanzetten in de Porsche Mobil 1 Supercup. De uitermate competitieve Supercup wordt in het F1-voorprogramma verreden en gaat op 11 mei e.k. van start in Barcelona. Hoewel nog niet bevestigd, kan de concurrentie zich maar beter voorbereiden op de komst van de snelle Zwitser.

Foto's: Hans Van Onsem & Porsche AG



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Circuit Internationaal op dinsdag 5 maart 2013.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons