van der Horst

Castrol hoofdsponsor JAS Motorsport Racing Team Honda

De nieuwe livrei van de Honda Cvic WTCC
De nieuwe livrei van de Honda Cvic WTCC
Honda meldt dat Castrol dit jaar hoofdsponsor wordt voor de WTCC-campagne van het officiële Honda-Team. De deal en de nieuwe livrei van de Honda Civic WTCC werden vandaag ter gelegenheid van de FIA WTCC mediadag in Turijn bekendgemaakt. Het team luistert voortaan naar de naam "Castrol Honda World Touring Car Team". Zoals kon worden verwacht, zijn de rood-groen-witte kleuren van het oliemerk prominent op de auto aanwezig. Het kleurenschema houdt voorts de kleuren van Honda en die van de Italiaanse en Portugese vlag in, verwijzend naar de nationaliteiten van de beide Honda-rijder Tarquini en Monteiro.
  • Powercars
Teambaas Alessandro Mariani was vanzelfsprekend opgezet met de deal. "Castrol heeft net als Honda een lange en succesrijke weg afgelegd in de motorsportwereld en hun enthousiasme en passie voor de racerij is net zo groot als de onze" klonk het.

Voorts werd ook bekend dat Brose co-sponsor wordt van het WTCC-project. Brose was al geruime tijd sponsor van Tiago Monteiro maar breidt zijn steun nu uit naar het volledige Honda-team.

Foto: Honda WTCC Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op woensdag 20 maart 2013.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons