van der Horst

CrowdStrike 24 Hours of Spa: de ticketverkoop is gestart!

Start 24 Hours Spa 2024
Start 24 Hours Spa 2024
Van 25 tot en met 29 juni 2025 wordt u verwacht in Spa-Francorchamps voor de 77ste editie van de 24 Uur van Spa. Organisator SRO geeft te kennen dat de ticketverkoop op de website van Ticketmaster van start is gegaan.
  • Skylimit Events
Een jaar na de eeuweditie die in het geheugen gegrift staat, komt de CrowdStrike 24 Hours of Spa van 25 tot en met 29 juni 2025 terug met één duidelijke ambitie: nog meer te bieden hebben voor de liefhebbers van de grootste GT-race ter wereld!

De ticketverkoop van de 77ste editie voor de grote Belgische uithoudingsklassieker is gestart met de populairste tickets: ‘Algemene toegang + paddock’ en ‘Algemene toegang’. De voorverkoop is geopend op de site van Ticketmaster. In de komende weken stelt organisator SRO Motorsports Group de andere tickets voor om zo aan ieders wensen en budget te beantwoorden.

De promotievideo van het evenement vormt het grootste bewijs dat de CrowdStrike 24 Hours of Spa een waar autofestival is geworden. Een uniek evenement, een droomfabriek voor iedereen die verliefd is op prachtige, exclusieve en pittige bolides.

Ieder jaar profiteren prestigieuze constructeurs van dit autosalon in open lucht om hun nieuwste modellen te onthullen. In de paddock en de Fan Village kunnen de toeschouwers exclusieve Supercars, filmwagens of historische racewagens bewonderen.

De Fan Village – met zijn animaties, winkeltjes en drank- en eetgelegenheden – blijft het kloppende hart van het hele gebeuren. Er zullen meer animaties zijn dan ooit en het muzikale aanbod bestaat uit niet minder dan drie concertavonden op donderdag, vrijdag en zaterdag!

Op het circuit zal de CrowdStrike 24 Hours of Spa zijn status van grootste GT-race ter wereld bevestigen dankzij een koninklijke confrontatie tussen de meest prestigieuze constructeurs en de beste GT-rijders ter wereld. Wie wordt in 2025 de opvolger van Aston Martin? Aan keuze geen gebrek! Recordhouder BMW mikt op een 26ste overwinning, maar behoren evenzeer tot de kanshebbers.

Dag en nacht zullen ze bikkelen voor elke tiende van een seconde. Door de diverse, mechanische melodieën (van de V10 met zes cilinders in lijn tot de V8 en de V6 turbo) en de magie van de koplampen in de donkere, Ardense bossen, staat de CrowdStrike 24 Hours of Spa garant voor een unieke ervaring en beleving! 

Voor de start van de dubbele race rond de klok, warmt een kwalitatief voorprogramma het publiek op, met onder meer de GT2 European Series en de GT4 European Series om naar uit te kijken.

Afspraak op Ticketmaster om het volledige ticketaanbod van de CrowdStrike 24 Hours of Spa te ontdekken. Info nodig? Het e-mailadres 24h@sro-motorsports.com geeft zonder twijfel een antwoord op al uw vragen.
 

Persbericht



  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons