van der Horst

De nieuwe CUPRA Born zakelijk leasen? Zo doe je dat

Wil jij een nieuwe auto met een Spaans tintje? Je kunt nu de CUPRA Born leasen. Leasen wordt steeds populairder, met name onder ondernemers. Leasen kun je vergelijken met huren. Je hebt hierdoor geen omkijken meer naar administratie of andere onverwachte kosten. Hoe fijn is het dat je naast dit ook nog eens de nieuwste auto’s kunt leasen. Hoe kun jij de nieuwe CUPRA Born leasen? In dit artikel leggen wij dit jou uit.

De CUPRA Born

We kennen de SEAT el-Born van de conceptversie in 2019. Inmiddels is de naam gewijzigd naar CUPRA Born. De CUPRA heeft een sportieve en stoere uitstraling. Je kunt de auto vergelijken met de Volkswagen ID.3. Er is genoeg comfort tijdens het rijden, denk aan een verwarmd stuurwiel, kuipstoelen en een 18-inch scherm. De nieuwe CUPRA Born is 100% elektrisch en zorgt dat jij binnen 7.3 seconden naar 100 km/u rijdt! 

CUPRA voor ondernemers

Voor veel zzp’ers, mkb’ers en kleine ondernemers is de auto een onzekere en dure kostenpost. Leasemaatschappijen bieden de zekerheid door jou een vast maandtarief aan te bieden. Zo kun je een auto leasen voor zakelijk gebruik, zonder een grote investering te doen. Je kunt bij zakelijk leasen uit verschillende vormen kiezen. Bij financial lease kun je de auto op afbetaling kopen. De auto komt in dit geval ook op de balans van het bedrijf en ben jij de eigenaar. Bij operational lease is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto. Je levert de auto aan het einde van het leasecontract weer in.
 Bij het leasen van een CUPRA kun je profiteren van verschillende voordelen:

  • Je krijgt een splinternieuwe CUPRA, zonder grote investering die je moet doen.
  • Je hebt geen omkijken naar hoge onderhouds- en schaderekeningen.
  • Je betaalt een vast all-in maandbedrag.
  • Je hebt geen administratieve lompslomp. De leasemaatschappij doet jouw administratie!
  • Je krijgt een auto die geheel naar jouw behoefte wordt samengesteld.

 

Meer over CUPRA zakelijk leasen

Heb jij besloten om een CUPRA te leasen? Je kunt dan terecht bij een leasemaatschappij, zoals LeasePlan Direct. De automotive markt biedt meerdere leasemaatschappijen aan. Het is daarom belangrijk dat jij hulp krijgt bij het leasen van een auto. Een goede leasemaatschappij informeert onder andere over de meest recente bijtellingsregels en helpt welke auto bij jou financiële situatie past. Zo ben je goed geïnformeerd en weet jij waar je aan toe bent bij het leasen van een auto.


Persbericht DB Online Marketing



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 23 juni 2021.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons