Formule Renault 2.0 ALPS: Jerez: Vicetitel voor Charles Leclerc - Spa ook in 2015 op de kalender

Nyck de Vries - Koiranen GP
Nyck de Vries had zich bij de vorige meeting al tot kampioen gekroond, de laatste manche in Jerez moest dus enkel nog beslissen over wie vicekampioen werd. Bruno Bonifacio (Prema Powerteam) won de eerste race, maar aangezien die meedeed als gastrijder scoorde hij geen punten en ging de volle pot naar de als tweede geplaatste Nyck de Vries (Koiranen GP). Egor Orudzhev (Tech 1 Racing) pakte de laatste podiumplaats, Matt Parry (Fortec Motorsports) en Dennis Olsen (Prema Powerteam) eindigden respectievelijk als vierde en vijfde. Nyck de Vries won overtuigend de tweede race, zijn negende zege, de overige podiumplaatsen waren voor Orudzhev en Parry. Verder in de top vijf finishten Olsen en Jake Hughes (Strakka Racing). De vicetitel ging naar Charles Leclerc (Fortec Motorsports) die als zevende over de lijn kwam.
  • LTF
Voor volgend jaar staat de kalender van de Formule Renault 2.0 ALPS serie al zo goed als vast, er worden zeven manches verreden waarbij bij drie meetings er drie races afgewerkt worden in de overige vier twee. Spa-Francorchamps wordt ook in 2015 aangedaan, op 7 juni tijdens de Spa Euro Races worden er twee races betwist.