van der Horst

Materiaalploeg Circuit Zolder zoekt vrijwilligers

Race Rescue
Race Rescue
De materiaalploeg van Circuit Zolder is op zoek naar extra vrijwilligers om ook in de toekomst haar taak optimaal te kunnen blijven uitvoeren. Deze groep is verantwoordelijk voor het uitdelen op het circuit en nadien ook terug ophalen van de brandblussers, vlaggen en ander klein materiaal en dit zowel bij trainingen als wedstrijden. Dit materiaal is vanzelfsprekend van groot belang voor de baanposten bij het uitvoeren van hun werk.
Baanposten
Baanposten
De taak van de materiaalploeg is misschien minder gekend bij het brede publiek, maar daarom niet minder belangrijk. Zonder hun inzet, hebben de baanposten geen vlaggen of brandblussers, onontbeerlijk voor het laten plaatsvinden van trainingen en wedstrijden natuurlijk. Gezien de materiaalploeg dus vooral voor en na de sessies werkt, zijn de leden van de ploeg doorgaans vrij tijdens de sessies. De enige uitzonderingen hierop zijn noodsituaties waarbij er bijvoorbeeld tijdens sessies extra materiaal als oliebestrijdingsmiddel nodig is of er ergens op het circuit dringende hulp vereist is. De ploeg staat permanent in verbinding met de afdeling veiligheid van het circuit en beschikt ook over een eigen lokaal.

Als bovenstaande taak je interesseert, neem dan gerust contact op met Jos Vanbuel (0498 284 401) of Mario Vranken (0498 295 899).

Foto's: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op woensdag 16 oktober 2013.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons