van der Horst

Opnieuw wereldkampioenschap op het circuit van Karting Genk

SWS
SWS
Karting Genk host deze week de prestigieuze SWS International Finals 2024. Deze spannende finale van huurkartwedstrijden, die deelnemers van over de hele wereld trekt, zal plaatsvinden van maandag 1 juli tot en met zaterdag 6 juli. Het evenement belooft een week vol adrenaline, competitie en kartplezier te worden.
De SWS (Sodi World Series) is 's werelds grootste huurkartkampioenschap, waarbij duizenden rijders jaarlijks strijden om een plek in de felbegeerde finales. De SWS International Finals zijn het hoogtepunt van het seizoen, waar de beste rijders uit verschillende continenten en landen samenkomen om te strijden voor de ultieme titel. 

Karting Genk, gelegen in het hart van Limburg, is een van de meest gerenommeerde kartbanen in Europa. Met zijn uitdagende lay-out en moderne faciliteiten biedt het de perfecte omgeving voor een evenement van deze omvang. De baan heeft een rijke geschiedenis in het hosten van internationale karting evenementen en is trots om dit jaar de SWS International Finals te mogen verwelkomen.

"We zijn verheugd om de SWS International Finals naar Karting Genk te brengen," zegt Kenny Surinx, eventmanager bij Karting Genk. "Dit evenement biedt een unieke kans voor rijders om hun vaardigheden te meten tegen de besten van de wereld en voor het publiek om te genieten van de spanning van huurkarting op het hoogste niveau."

De SWS International Finals zijn heel toegankelijk voor het brede publiek. Met gratis toegang, randanimatie en geweldige kartwedstrijden is dit een waar publieksevenement.



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Karting op woensdag 3 juli 2024.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons