van der Horst

Peter Hudders nieuwe algemeen directeur voor Circuit Zolder

De Raad van Bestuur van Circuit Zolder heeft Peter Hudders als nieuwe algemeen directeur benoemd. Dat werd vandaag bekend gemaakt. Peter Hudders (50) volgt Roger Dejaeghere op, die enkele maanden geleden zijn vertrek aankondigde. Dejaeghere trad op zijn beurt in mei 2007 in de voetsporen van Jan Verschraegen, nadat hij eerder als directeur ad interim was aangezocht.
  • Skylimit Events
Peter Hudders werd geboren in Brugge en is woonachtig in Haacht. Van 2004 tot voor kort was hij Directeur Succursale MB Europa/MB House bij Mercedes-Benz Belux (Daimler), eerder was hij General Manager Toyota City Zaventem (Inchape - 2001-2004), en daarvoor vervulde hij een gelijkaardige functie bij Sapsa Bedding (General Manager Benelux - 1997-2001). Een uitgebreide commerciële loopbaan als verkoopleider gaat aan deze functies vooraf, bij ondermeer Ricoh en Edelcolor.

De nieuwe algemeen directeur neemt op maandag 16 maart de fakkel over, en zal een ploeg van 28 medewerkers en enkele honderden vrijwilligers leiden. Circuit Zolder staat aan de vooravond van het nieuwe seizoen. Blikvangers op de kalender zijn de Belgian Race Kick Off (april), 24 Hours of Zolder (augustus), Truck Grand Prix (september) en FIA GT Championship (oktober). Het evenementenjaar wordt op 26 december afgesloten met een manche van de Wereldbeker Veldrijden.

Circuit Zolder press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op vrijdag 13 maart 2009.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons