van der Horst

SpaItalia 2025 in de zomerzon, op zondag 15 juni

SpaItalia
SpaItalia
Tijdens de afgelopen maand juni bleek de editie 2024 van SpaItalia nog maar eens een immens populair succes… ondanks wat nukkige weergoden. Er is echter meer nodig om de onvoorwaardelijke fans van Italiaanse merken af te schrikken, en ze waren dan ook in groten getale aanwezig op het Circuit van Spa-Francorchamps!
In de loop der jaren is SpaItalia er telkens weer in geslaagd zichzelf opnieuw uit te vinden en de talrijke bezoekers te verrassen. DG Sport is ondertussen een meester in het opsnorren en vieren van bijzondere verjaardagen en het op poten zetten van een unieke thematiek, of dat nu op twee of vier wielen is. Er wordt er telkens wel nauwgezet op gelet dat SpaItalia een evenement voor het hele gezin blijft, waar ieder zijn gading vindt. Tot groot plezier van de fans van Italiaanse mechaniek, maar ook van de liefhebbers van La Dolce Vita, de levensstijl waar Italië zo trots op is. 

SpaItalia
SpaItalia
In 2025 prijkt SpaItalia uiteraard opnieuw op de kalender van het Circuit van Spa-Francorchamps, op zondag 15 juni. En net zoals dit jaar al het geval was, zal de officiële start daags voordien worden gegeven, op zaterdag 14 juni, met een heuse Giro, een rondrit met Italiaanse bolides langs de mooiste wegen van de streek. Die rondrit staat voor iedereen open, en onderweg zijn er ook rusthaltes voorzien die helemaal in het teken van Italiaanse schatten staan. 

Rijsessies op twee en vier wielen, parades, expo’s, alom aanwezige clubs, concours d’élégance, talrijke animaties, een Donna Club voorbehouden voor dames en juffrouwen: SpaItalia 2025 gaat door op zijn elan, en rekent er op om bij zijn genodigden één prestigieuze gast te tellen… de zon!
 
Afspraak dus op zondag 15 juni, om in volledige Dolce Vita-modus (opnieuw) met het Circuit van Spa-Francorchamps kennis te maken…

Persbericht SpaItalia



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 2 oktober 2024.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons