van der Horst

Stoffel Vandoorne vanavond te gast in De Kruitfabriek (VIER)

Stoffel Vandoorne te gast op VIER
Stoffel Vandoorne te gast op VIER
Wie Stoffel Vandoorne beter wil leren kennen, kan vanavond om 20u15 terecht op VIER. De jonge Rumbekenaar is er te gast in Tom Lenaerts' actuashow "De Kruitfabriek". Er is trouwens nog plaats in het publiek, zij die de opname live willen bijwonen, kunnen ons contacteren. Verdere details hieromtrent kan u lager in dit bericht aantreffen.
  • Skylimit Events
Herinneren we er voor zover nodig aan dat Vandoorne afgelopen jaar de Eurocup Formula Renault 2.0 won en furore maakte tijdens een verkennende Formula Renault 3.5-test door op het Motorland Aragon Circuit het ronderecord in de serie scherper te stellen. Vandoorne zal komend seizoen aan de bak komen bij het Britse kampioenenteam Fortec.

Wil jij de opname bijwonen? Dat kan! Vandaag om 18.30 dien je in de studio in Vilvoorde aanwezig te zijn voor ontvangst, inclusief hapje en drankje. Geef ons vandaag 16 januari 2012 voor 18.00 een seintje en wij regelen de rest! De plaatsen zijn beperkt... Zij die er niet bij kunnen zijn stemmen vanavond vanaf kwart na acht best af op VIER.

Update

De uitzending is afgelopen, ons contacteren om aanwezig te zijn heeft bijgevolg geen zin meer.

Foto: RACB



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Formule Renault 3.5 op woensdag 16 januari 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons