van der Horst

Word jij journalist voor Autosport.be?

grid girl 2015 Blancpain Sprint Series Zandvoort
grid girl 2015 Blancpain Sprint Series Zandvoort
Autosport.be maakte de voorbije jaren een sterke groei door waarbij de website flink uitgebouwd werd, zowel in de diepte als de breedte. Om onze verslaggeving nog verder uit te breiden, zijn we op zoek naar versterking voor ons gemotiveerde team van journalisten. Kan je foutloos teksten in het Algemeen Nederlands pennen en spreekt samenwerken in een groep van enthousiaste autosportliefhebbers jou aan? Lees dan vooral verder!
De website Autosport.be wordt sinds jaar en dag onderhouden door een enthousiast team van medewerkers; stuk voor stuk mensen met zeer uiteenlopende achtergronden, maar met allemaal één grote passie: autosport! Klopt jouw hart ook net dat tikkeltje sneller van een brullende V8? Heb je zin verslaggeving te doen in een no-nonsense cultuur op je eigen tempo? Wil jij autosport beleven met de neus op de feiten? Beleef je ook naast de piste graag fun binnen een groep autosportliefhebbers? Neem dan vooral contact met ons op via ons contactformulier.

Wat vragen we?

Vanzelfsprekend verwachten we dat je in de eerste plaats foutloos teksten kan schrijven en ten alle tijde geëngageerd bent. Kan je daarnaast met een fototoestel overweg, dan is dat zeker een pluspunt - doch geen vereiste. We verwachten dat je in samenspraak met de hoofdredacteur een vooropgesteld programma kan afwerken. Daarnaast spring je, in de mate dat je persoonlijke situatie het toelaat, in bij belangrijke gebeurtenissen en breaking news. Kennis van het Nederlands is zoals gezegd een vereiste, bijkomende talenkennis enkel een pluspunt.

Wat bieden we?

Autosport.be biedt je de kans om autosport vanop de eerste rij te beleven. We zorgen voor een gepaste onkostenvergoeding en hebben mogelijkheden om wedstrijden, in binnen- en buitenland ter plaatse bij te wonen. Daarnaast fungeerde Autosport.be reeds meermaals als springplank om mensen te lanceren binnen de autosportwereld. Schrijven bij Autosport.be betekent je ding doen in een ontspannen en vriendschappelijk sfeer, op je eigen ritme. Ons ervaren team van journalisten helpt je jezelf te ontwikkelen binnen de autosportwereld, mocht je daar nood aan hebben. Dat brengt ons misschien wel bij het belangrijkste punt van Autosport.be: we zijn allemaal één grote groep vrienden, stuk voor stuk mensen waarop je kan rekenen!

Spreekt schrijven voor Autosport.be je aan nadat je het bovenstaande las? Contacteer ons vandaag nog via ons contactformulier. Stel jezelf kort voor, vermeld je interessegebied en vergeet zeker niet je email adres en telefoonnummer mee te geven. We nemen spoedig contact met je op!

Opmerking: We beschikken reeds over een uitgebreide pool van fotografen. Het is dus onnodig te reageren indien je uitsluitend een plaatsje in onze fotografenteam ambieert.

Foto: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 23 mei 2017.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons