van der Horst

WRT: wachten op witte rook voor 2013

Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS ultra
Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS ultra
Afgelopen week werd de persvoorstelling van het Belgian Audi Club Team WRT op het laatste ogenblik verplaatst naar een latere datum. Zonder evenwel de precieze reden voor de verdaging van de voorstelling voor 2013 te kunnen meegeven, willen we bij deze toch die lezers geruststellen die zich door recente, onheilspellende online berichtgeving ten onrechte zorgen maken over de toekomst van WRT.
WRT wint de 24H of Zolder 2012
WRT wint de 24H of Zolder 2012
Het succesrijke team van Vincent Vosse, Yves Weerts en René Verbist zal wel degelijk het vooropgestelde race-programma afwerken. Het doet daarbij mogelijk beroep op een ietwat aangepaste rijderssamenstelling voor het uitgestippelde programma in zowel het FIA GT-kampioenschap, de Blancpain Endurance Series, het VLN-kampioenschap alsook de deelname aan de 24U van de Nürburgring.  Het W Racing Team is ten andere lang niet het enige enduranceteam dat zijn line-up nog niet definitief rond heeft.

Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS ultra
Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS ultra
In de nieuwe WRT-ateliers in Baudour waar de laatste hand aan de Audi's R8 LMS ultra wordt gelegd, bruist het dezer dagen van de activiteit. Het is nog slechts een kwestie van dagen vooraleer er witte rook uit de WRT-schoorsteen komt; voor zover we weten werd er ook nog geen nieuwe paus verkozen...


Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op zondag 3 maart 2013.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons