Auto GP: Brno: Vijfde zege voor Narain Karthikeyan

Narain Karthikeyan - Super Nova International
Narain Karthikeyan heeft de eerste Auto GP race op het circuit van Brno gewonnen. De Indiër die als vierde van start ging pakte al in de eerste ronde de leiding van de wedstrijd. Door zijn overwinning klimt Karthikeyan in het kampioenschap op naar de tweede plaats achter zijn teamgenoot Ghirelli die nog 15 punten meer telt. Sato werd vierde en behoudt zo een minieme kans om zondag nog de titel te pakken.
Ghirelli miste zijn start en viel terug naar de vierde plaats, maar al in de eerste ronde moest de voor hem rijdende Giovesi zijn wagen met technische problemen aan de kant zetten. Karthikeyan, die al snel aan de leiding kwam, werd het vuur aan de schenen gelegd door Visoiu. Maar de Roemeen kwam er niet voorbij, integendeel, bij het pitten kon Ghirelli hem nog voorbij geraken en Super Nova International de dubbel schenken. Sato werd vierde na een opmars van de achtste startplaats. Pal Kiss, die de snelste ronde reed, pakte de vijfde plaats voor Campana die niet langer aanspraak maakt op de titel.