van der Horst

Autosport.be in een nieuw kleedje!

Zo ziet het logo van Autosport.be er voortaan uit
Zo ziet het logo van Autosport.be er voortaan uit
Een nieuw racejaar betekent voor Autosport.be in 2024 een nieuwe race-uitrusting. Geen helm en overall uiteraard, maar wel een nieuw logo en een gemoderniseerde huisstijl die het lezen van het laatste nieuws nog aangenamer zullen maken. Laat het raceseizoen maar komen!
  • Prospeed Competition
Autosport.be is niet voor niets de langstlopende autosportwebsite in ons land, maar na een aantal jaar was het tijd voor een opfrissing. De aanpassingen zal u duidelijk opmerken, maar aan het vertrouwde merk en onze kwaliteiten wordt uiteraard niet geraakt. Al jaren verwelkomen we u op onze website en het is onze ambitie dat Autosport.be ook in de toekomst blijft aanvoelen als thuiskomen.

Naast de vertrouwde website van Autosport.be, blijven we het laatste nieuws brengen via onze Facebook- en Instagrampagina. Ook de sociale media worden in 2024 trouwens in een hedendaags jasje gestoken, om de lijn van de site door te trekken.

Er rest ons niets anders dan u een gelukkig Nieuwjaar te wensen, waarin al uw autosportwensen mogen uitkomen! We zien elkaar ongetwijfeld binnenkort terug...
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op maandag 1 januari 2024.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons