van der Horst

F3 Euro: T-Sport en EuroInternational breiden hun inspanningen uit

Alexander Toril
Alexander Toril
T-Sport maakte bekend dat het een tweede wagen in het FIA F3 European Championship inzet met Alexander Toril aan het stuur. De Spanjaard reed vorig jaar in het F3 Open- kampioenschap en eindigde er vijfde in het klassement. Ook EuroInternational verdubbelt zijn effectieven in het F3 Europese kampioenschap en brengt dit jaar twee wagens aan de start met mogelijk nog een extra derde bolide in sommige wedstrijden. Hier werd Riccardo Agostini al aangeduid als rijder.
T-Sport kondigde eerder deze week al aan dat Spike Goddard aan een tweede seizoen formule 3 begint met het team. De Australiër blonk in 2013 uit in het Britse F3 maar presteerde matig in de Europese serie. Dit jaar zal hij samen met Alexander Toril de kleuren van het team verdedigen in het Europese kampioenschap.

Tom Blomqvist
Tom Blomqvist
De Italiaanse F3 kampioen 2012 Ricardo Agostini is de eerste rijder die één van beide Dallara-Mercedes van EuroInternational zal bemannen. Een tweede naam zal weldra vrijgeven worden en meer dan waarschijnlijk zal de Amerikaan Santino Ferucci in bepaalde races uitkomen op een derde wagen. EuroInternational beperkte zich verleden jaar nog tot één wagen, bestuurd door Tom Blomqvist.

Foto's: Niels Vaeck & Hans van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 15 januari 2014.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons