van der Horst

GP2: Felipe Nasr blijft bij Carlin – Nathanaël Berthon verhuist naar GP Lazarus

Felipe Nasr
Felipe Nasr
Felipe Nasr, recentelijk nog aangesteld tot reserverijder bij Williams F1, had al laten weten om naast zijn testrol ook nog te willen uitkomen in het GP2-kampioenschap alhoewel de beste zitjes al waren ingenomen. Enkel Carlin had nog geen namen vrij gegeven en de Braziliaan had dan ook geen andere keuze dan bij te tekenen bij het team waar hij vorig jaar al actief was. Nathanaël Berthon gaat voor een derde jaar op rij voor de GP2- titel, maar de Franse rijder wisselt dan weer Trident Racing om voor het Venezuela Lazarus GP team.
  • St. Paul
Felipe Nasr begint aan zijn derde seizoen GP2, in 2012 debuteerde hij bij Dams en stapte vorig jaar over naar het Britse Carlin. Met dit team werd hij vierde in het kampioenschap en het is dus met dat zelfde Carlin
Nathanael Berthon - Trident racing
Nathanael Berthon - Trident racing
dat hij dit jaar voor de titel gaat. Nasr krijgt  Julian Leal naast zich als teammaat. Ook Nathanaël Berthon startte zijn GP2 carrière in 2012, de Fransman reed toen een beloftevol seizoen bij Racing Engineering maakte gedurende de winter de overstap naar Trident Racing maar kon vorig jaar niet echt overtuigen. Dit seizoen probeert Berthon terug aan te knopen met het succes met een wagen uit het Venezuela GP Lazarus kamp.


Foto's: Georges De Coster & Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 7 maart 2014.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons