van der Horst

Piloten en teams gezocht voor Vroemdag op Circuit Zolder

Vroemdag Circuit Zolder
Vroemdag Circuit Zolder
Het is een jaarlijkse traditie geworden, tijdens de maand oktober vindt op Circuit Zolder “Vroemdag” plaats, een event volledig in het teken staat van kinderen met een beperking. Op die dag krijgen de kinderen de kans om racewagens van dichtbij te bezien alsook om een ronde te rijden op het circuit. In de paddock vinden allerlei animaties plaats. Voor dit jaar zijn de organisatoren nog op zoek naar extra teams en rijders die hun wagen ter beschikking willen stellen voor dit prijzenswaardig initiatief.
Of de dag slaagt hangt dus ook veel af van de teams en piloten die hun wagen meebrengen naar het circuit. Dit kan zijn om enkele rondjes te rijden met een van de kinderen als passagier (let op er geldt een geluidslimiet van 96DB), maar ook een statische opstelling in de pitboxen is mogelijk. Heeft u een wagen ter beschikking of heeft u een idee voor de randanimatie, teams en piloten kunnen nog deze maand contact opnemen via de mail: roeland.thijs1@telenet.be.

Voor deze kinderen is Vroemdag telkens een onvergetelijke dag en het zien van al die blije gezichten geeft een enorme voldoening. Vroemdag vindt dit jaar plaats op 17 oktober op Circuit Zolder en kan rekenen op de steun van Roadhouse Classics, de Roadhouse Oldtimer Club, QSR Racing School en GRT Motorsport Service vzw.

Foto: Circuit Zolder
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Varia op dinsdag 5 september 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons