van der Horst

Sarah Price is eerste naam bevestigd voor Extreme E

Sarah Price
Sarah Price
Eind april gaven de organisatoren van Extreme E aan dat elk team een duo zal moeten inzetten bestaande uit één man en één vrouw. Vandaag kregen we dan ook een eerste naam die al zeker in januari aanwezig zal zijn aan het Lac du Rose in Senegal. Sarah Price zal daar namelijk uitkomen voor het laatste team dat de deelnemerslijst vervoegde, Chip Ganassi Racing.
  • Skylimit Events
Voor de meeste mensen zal de naam van de 27-jarige dame uit Californië compleet onbekend klinken, de fans van extreme sporten en X Games daarentegen zullen Price wel kennen. De Amerikaanse maakte eerst indruk in de nationale kampioenschappen motorcross door als eerste vrouw ooit als fabriekspiloot te fungeren bij Kawasaki. Nadien maakte zij de overstap naar extremere sporten en is op dit moment actief in de Trophy Truck, dat vooral bestaat uit offroad races in de woestijn en fungeert zij daarnaast als stuntpilote.

Met andere woorden een perfecte keuze van het Amerikaanse team, gezien de aard van het kampioenschap. Wie haar mannelijke collega zal worden is nog niet geweten.

Foto: Extreme E



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Rally Internationaal op donderdag 11 juni 2020.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons