van der Horst

Sprint: Ginetta G50 voor Yvan Muller en BMW S2 voor Franck Radet

Nog een auto meer voor het « new look » sprintkampioenschap van het BRCC! Na de aankondiging tijdens de RACB Awards van de deelname van Kevin Caprasse, Rookie of the Year, met de Seat Leon Supercopa van het Team Allure, volgde de informatie dat Antwerpenaar Christophe Pampel ook aanwezig tekent in een ex-Andy Priaulx tweeliter-BMW, evenals een Ginetta G50 van het Prime Racing voor Jean-Marc Ueberecken en Jean-Pierre Lequeux.
Een gelijkaardige Ginetta zal nu ook voorgereden worden door Yvan Muller, neen,  niet de Fransman, maar de Luikenaar met dezelfde naam, die we vorig jaar nog aan het werk zagen in de BGDC.  Muller kocht een Ginetta bij het Britse Topcat Racing en rekent erop hiermee zijn debuut te beleven tijdens de 3de meeting van het BRCC, tijdens de Spa Euro Race.

Als we aan dit eerste lijstje de Seat, ex-Coyote, voor John Pilette en Jacques Naniot, en de meer dan waarschijnlijke deelname van de BMW S2 voor Franck Radet, de uittredende kampioen, toevoegen, beschikt Kronos Events al over een stevige basis voor de Sprints 2013 !

Kronos Events press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op dinsdag 29 januari 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons