van der Horst

Will Stevens gaat verder met Strakka Racing

Will Stevens - P1 by Strakka
Will Stevens - P1 by Strakka
Even overwoog Will Stevens een overstap naar de GP2 na een test bij het Caterham GP2 team, maar uiteindelijk besloot de Brit om er nog een jaar bij te doen in de Formule Renault 3.5. Stevens zal opnieuw uitkomen voor Strakka Racing, het team waarmee hij vorig seizoen de vierde plaats in het kampioenschap behaalde.
Will Stevens kende een goed seizoen vorig jaar, hij behaalde vijf podiumplaatsen in de Formule Renault 3.5 met P1 by Strakka Racing en mocht als lid van de Caterham Academy Racing testen met de Caterham CT03 F1 tijdens de Young Driver Test Days op Silverstone. De Brit hoopte dit jaar voor Caterham uit te komen ofwel in de Formule 1 ofwel in de GP2-klasse maar nam na overleg met het team de beslissing om
Will Stevens - P1 by Strakka Racing
Will Stevens - P1 by Strakka Racing
nog een extra jaar ervaring op te doen in de Formule Renault 3.5. Stevens tekende opnieuw bij P1 by Strakka Racing, het team waar hij ook verleden jaar voor reed en dat dit seizoen uitkomt onder de naam Strakka Racing. Hij hoopt echter dat Caterham hem opnieuw de kans zal geven om een Formule 1 te besturen om zich zo maximaal te kunnen voorbereiden op een snelle overstap naar de Formule 1, liefst bij Caterham.


Foto's: Niels Vaeck




Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op dinsdag 7 januari 2014.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons