van der Horst

24H 2CV: BRV Racing Kijkt vooruit met sterrenteam

BRV Racing
BRV Racing
Onder leiding van Team Owner Bruno Ver, is BRV Racing enthousiast om aan te kondigen dat ze zullen deelnemen aan de prestigieuze Citroën C1 Racing Cup 24 uur van Spa-Francorchamps met maar liefst vijf supergeprepareerde Citroën C1 Cups. Na uitstekende prestaties in de voorgaande jaren, waar het team derde en vierde plaatsen behaalde in 2022 en 2023, is het team vastberaden om nu de felbegeerde overwinning te behalen.
  • De Swert Opticiens
Op de 282 vinden we Bruno VER terug (meermalig podium 24h Zolder, vice kampioen touring cup, kampioen sprint cup en ex test-rijder MCM USA), geflankeerd door Kenny Herremans (Europees GT4 vice kampioen 2022, dubbel Fiesta kampioen, winnaar 24h Zolder 2023 GTB en huidig leider in de Belcar GTB klasse), Tomas de Backer (Fiesta koning, en kampioen) en Jaap van Lagen, rijderscoach en Porsche specialist (supercup) ex-World Series en WTCC rijder, kortom een snelle Nederlander met Kampioenschapstitels van 1999 tot en met vandaag.

Op de 266 vinden we Frédéric George (vice-kampioen C1 cup) geflankeerd door weer een snelle Nederlandse Beitske Visser (VLN, 24h series, W series) en Belcar routiniers Bram Hendrix & Rajko Pagen (samen klassement winnaars sprintcup).

Op de 206 treffen we de simracers van team Vortex die het computerstuur inruilen voor het echte werk, Belgisch simkampioen en wereldtopper Vince Peeters, geflankeerd door zijn luitenanten James Slaets en Lucas Romano. Zij worden vergezeld door Tom Van den Bergh en de heren uit het verre Amerika vader en zoon Gerardo & Gonzalo Pin.

Op de 273 treffen we Gouwe Ouwe Jef Van Mechelen (die iedereen wel al goed kent uit de BGDC, C1 cup, maar ook rijderscoach zowel naast als op de baan), Slipschool Dimitri Van Hecke, Snelle Guy Dierckx en SuperRookie Kenny De Vries.

En als laatste, maar niet de minste, op de 254, zien we snelle Kris Cools (VLN, 24H Series, Belcar, Ligier European Series, en nog veel meer om op te noemen) samen de strijd aangaan met Kevin Van De Vyver en Maxim de Pape.

Met de onschatbare steun van onze partners Hive Capital Holding, BEPROJECTS.be, Mobilehome-verhuur.be, Groep Verellen-Geel, Alvespers.com en 13thconcepts.nl zijn we klaar om niet alleen onze sportieve ambitie waar te maken, maar ook om een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze gasten en supporters. Hun bijdrage zorgt ervoor dat we kunnen investeren in de beste technologieën en teamleden, wat ons helpt om onze doelstellingen te bereiken en het maximale uit ons team te halen.

Naast de spannende race zelf, hebben we een exclusief programma samengesteld voor onze gasten. Wij zorgen voor uitgebreide catering, zodat onze supporters niets tekortkomen terwijl ze de spannende actie op de baan volgen. Bovendien organiseren we een feestelijke bijeenkomst waar gasten de kans krijgen om het team te ontmoeten, ervaringen uit te
wisselen en samen te proosten op een succesvolle race.

Persbericht BRV Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op donderdag 19 september 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Franco 200.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons