van der Horst

24H Zolder: Pieter Ooms bij Russell Racing

Russell Racing by PK Carsport - Lamborghini Super Trofeo
Russell Racing by PK Carsport - Lamborghini Super Trofeo
De Russell Racing Lamborghini Huracán Super Trofeo is terug hersteld voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Vaste waarden Christoff Corten, Jeffrey Van Hooydonk en Hans en Frank Thiers krijgen voor de 24 Hours of Zolder bovendien de versterking van Pieter Ooms, in het verleden onder andere actief in de Fun Cup en daarnaast ook met een Porsche 911 GT3 Cup. Er staat voor de enige Lamborghini in het startveld heel wat op het spel bij de Limburgse etmaalrace, want het seizoen is tot dusver vooral gekleurd door pech met slechts een 20e plaats in de algemene ranking als gevolg. Een mooi resultaat in de langste Belcar-race van het jaar zou dat leed gevoelig kunnen verzachten en dus heerst er ambitie in het kamp van de rode Stier.
Christoff Corten en Hans Thiers
Christoff Corten en Hans Thiers
"De 24 Hours of Zolder is nooit een eenvoudige race, maar we hebben een goed strategisch plan uitgedokterd. We willen vooral uit de problemen blijven, de risico's mijden en constante chrono's aanhouden. Met PK Carsport hebben we een team dat weet hoe de race aan te pakken, getuige hun vele overwinningen in het verleden. Ze stoomden te Lamborghini opnieuw perfect klaar en nu is het aan ons om dat harde werk te bedanken met een mooi resultaat. Ik ben ook blij om Pieter in ons team te verwelkomen, hij liet in het verleden zien dat hij een teamplayer is en bovendien een strak tempo kan aanhouden."

Foto's: Thomas Smets & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 17 augustus 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons