van der Horst

24H Zolder: Q1 TrackRacing bevestigt rijders

Q1 Trackracing - Porsche 992 GT3 Cup
Q1 Trackracing - Porsche 992 GT3 Cup
Q1 TrackRacing, dat eerder dit jaar de seizoensopener in het Belcar Endurance Championship nog onverwacht won, bevestigde dat het met twee wagens zal deelnemen aan de 24 Hours of Zolder. Uiteraard treedt het team aan met twee exemplaren van de Porsche 911 GT3 Cup en op beide wagens vinden we twee gebalanceerde rijderssamenstellingen terug.
  • Dreamdrive
De Porsche 911 GT3 Cup #55 heeft momenteel de tweede plaats in de BK-tussenstand in handen en op die wagen krijgt vaste rijder Filip Teunkens het gezelschap van enkele gekende waarden uit het team: Jan Ooms, Glenn Paenen en Vlad Raducanu. De zuster-Porsche start onder het #56 en met Dirk Schouten, Xavier Maassen (vorig jaar nog poleman), Lars Zaenen, ex-winnaar Nicolas Saelens en de snelle Fransman Florian Latorre is ook dit absoluut een wagen waar rekening mee zal moeten gehouden worden. Q1 finishte twee jaar geleden nog als tweede in de Limburgse klassieker - na een strategisch sterkere race van de PK Carsport Audi - en ook toen maakten Filip Teunkens en Florian Latorre deel van de line-up. Aan ervaring dus geen gebrek in de Limburgse equipe!




Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 17 augustus 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons