van der Horst

24H Zolder: de Wit en Cool flankeren Verheyen/Haverans bij Red Ant Racing

Red Ant Racing - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Red Ant Racing - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Brent Verheyen en Michiel Haverans krijgen op hun Red Ant Racing Porsche 911 GT3 Cup bij de 24 Hours of Zolder versterking van Koen de Wit en Michael Cool. Twee ervaren rijders dus, met bovendien ervaring in de loodzware Zolderse etmaalrace. Red Ant Racing beschikt daarmee over een derde troef in de strijd voor de zege, naast de wagen voor de broers Ayrton en Yannick Redant, Kenneth Heyer en Kobe De Breucker en de Elfer waarop vader en zoon Van Rompuy gekoppeld worden aan absolute Porsche-toppers Laurens Vanthoor en Ayhancan Güven.
Brent Verheyen
Brent Verheyen
"We hebben geen internationale sterren op onze wagen, maar ik denk dat we niettemin bij de underdogs mogen gerekend worden", vertelt Brent Verheyen aan Autosport.be. "Michiel en ik zijn ondertussen perfect op elkaar ingespeeld dankzij de wedstrijden in de Creventic 24H Series en met Koen en Michael zorgen we voor wat bijkomende ervaring. In de 24 Hours of Zolder komt het er bovendien niet op aan om de absoluut snelste rondetijden te klokken, je moet verstandig rijden en het materiaal sparen. Die boodschap leeft enorm binnen ons team en ik hoop dat we die sterke kunnen uitspelen tijdens de race. De prijzen worden gegeven aan de meet en gezien we in het kampioenschap geen rol van betekenis spelen, kunnen we voor de volle 100% een ereplaats najagen."


Foto's: Thomas Smets & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 17 augustus 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons