24H Zolder: Zege voor Ruud Boffin en Bart Lievens in de Belcar Skylimit Sprint Cup

Start race 2 Belcar Skylimit Sprint Cup
In het voorprogramma van de 24 Hours of Zolder werden twee races van de Belcar Skylimit Sprint Cup betwist. Niet minder dan 54 wagens verschenen op de startgrid wat twee bewogen races leverde. Ruud Boffin (BMW M4 GT4) en Raf Beliën (BMW M240i) stonden tweemaal op de eerste startlijn maar enkel de eerste kon dit verzilveren met een zege, in de tweede race was het Bart Lievens die (BMW M2 Competition) die de zege wist weg te kapen.
  • Dreamdrive
Ruud Boffin - BMW M4 GT4
Pech voor Raf Beliën in de eerste race en zo reed Boffin naar een zekere zege met 15 seconden voorsprong op de SEAT Leon WTTC ex-Tarquini van Olivier Meurens. Didier Aerts (BMW 135i) mocht op de laatste podiumtrede plaatsnemen. Wouter Manderveld stuurde zijn Renault Clio naar een mooie vijfde plaats algemeen goed voor de zege in klasse 5. Patrick Beliën (BMW 118d) was primus in de klasse 4, hij werd tevens dertiende algemeen. In de klasse 3 ging de overwinning naar Rajko Pagen (Renault Mégane), Jonathan Demoulin (BMW 325i) was de beste in de klasse 2 en tenslotte wist René der Von Der Ruhren (VW Golf IV) de zege in de klasse 1 te pakken.

Bart Lievens die - BMW M2 Competition
Ruud Boffin was in de tweede race goed voor een mooie inhaalrace en wist zich op te werken tot de tweede plaats enkel Bart Lievens kreeg hij niet meer te pakken temeer daar de race vroegtijdig afgevlagd werd met FCY nadat een Ford Fiesta op zijn dak belandde.  Na Lievens en Boffin eindigde Raf Beliën op de derde plaats. Olivier Meurens eindigde ditmaal als vierde. Wouter Manderveld was opnieuw de beste in de klasse 5 met een zevende plaats algemeen. Patrick Beliën won ook nu weer klasse 4 en Jeffrey De Sutter (Renault Clio) was de beste in de klasse 3, maar hij eindigde net achter Jonathan Demoulin die weer de beste was in de klasse 2. Stella Keutmann (VW Golf IV) eigende zich de zege in de klasse 1 toe.