van der Horst

Car Cave en Thiery Boutsen introduceren op circuit Zolder MIYO: een re-imagined autobrand van Defender V8

Thierry Boutsen introduceert op Circuit Zolder Miyo
Thierry Boutsen introduceert op Circuit Zolder Miyo
Het gerenommeerde bedrijf Car Cave, bekend om zijn expertise in de restauratie en verkoop van oldtimers en sportauto's, heeft vandaag met trots de lancering van zijn autobrand, MIYO, aangekondigd. Dit nieuw product richt zich op het creëren van volledig op maat gemaakte voertuigen, opgebouwd uit originele V8 Defender-onderdelen. De officiële lancering vond plaats op het iconische racecircuit van Zolder en werd gepresenteerd door niemand minder dan racelegende Thierry Boutsen, die tevens verdeler van MIYO wordt in Monaco, Zuid-Frankrijk en Noord-Italië.
  • Hamofa Performance
Thierry Boutsen stelde vandaag op Circuit Zolder symbolisch de eerste MIYO voor aan het grote publiek. De prefecte timing, aan de vooravond van een heel weekend in het teken van snelle en opvallende bolides, met de start van de 24u van Zolder morgen (zaterdag) en Nuit de Circuit vanavond (vrijdag). Het racecircuit waar Thierry Boutsen als formule 1 piloot aan de start stond is vandaag het uitgelezen decor voor de voorstelling van MIYO.

Voorstelling van MIYO
Voorstelling van MIYO
MIYO staat voor “Make It Your Own”. Klanten krijgen de mogelijkheid om hun droomauto te creëren vertrekkend van het chassis en originele V8 Defender van Land Rover onderdelen van het vorige model. Alles wordt geassembleerd en afgewerkt volgens de persoonlijke voorkeuren van de klant. Deze benadering maakt van elke MIYO een uniek en gepersonaliseerd voertuig, afgestemd op de wensen en stijl van zijn eigenaar. De nostalgie van deze klassieker wordt zo opnieuw uitgevonden tot een staaltje maatwerk, vakmanschap, exclusiviteit en family fun.

Thierry Boutsen introduceert MIYO
Thierry Boutsen introduceert MIYO
Thierry Boutsen, voormalig Formule 1-coureur en drievoudig Grand Prix-winnaar, benadrukt zijn enthousiasme over deze nieuwe samenwerking: "Ik ben altijd gepassioneerd geweest door auto's die niet alleen prestaties leveren, maar ook een ziel hebben. Met MIYO creëren we iets bijzonder: auto's die de nostalgie en kracht van de iconische Defender V8 combineren met de verfijning en luxe die alleen maatwerk kan bieden. Elk voertuig is zo uniek, en dat maakt het een kunstwerk op wielen."

Een Defender V8 van Land Rover is geen alledaagse auto. Hij staat bekend om zijn robuustheid en veelzijdigheid, en is in staat om de ruigste terreinen te trotseren. Maar meer dan dat, de Defender V8 staat garant voor "family fun".

Thierry Boutsen & Roel Geraerts
Thierry Boutsen & Roel Geraerts
Roel Geraerts, zaakvoerder van Car Cave, licht toe: "Bij Car Cave draait alles om passie voor auto’s die vaak van generatie op generatie wordt overgedragen. Met MIYO willen we een stap verder gaan door een auto te lanceren die zich richt op maatwerk waar elk gezinslid gelukkig van wordt. Een MIYO-voertuig brengt het hele gezin samen. Het is niet zomaar een vervoersmiddel; het is een ervaring. Van avontuurlijke roadtrips tot ontspannen weekenduitjes, iedereen geniet van de rit. De Defender's iconische karakter en het unieke maatwerk van MIYO creëren herinneringen voor het hele gezin."

"De samenwerking met Boutsen Classic geeft ons merk niet alleen een extra dimensie, maar zorgt er ook voor dat we klanten een ongeëvenaarde ervaring kunnen bieden. Het is een eer om samen te werken met iemand van zijn kaliber, die ons merk internationaal op de kaart zal helpen zetten. Zo konden we vorige maand MIYO al in exclusieve primeur tonen aan Prins Albert van Monaco. Want onze ambitie is duidelijk: via een netwerk van verdelers willen we MIYO wereldwijd aanbieden."

MIYO
MIYO
MIYO biedt een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, van de keuze van materialen en kleuren tot technische specificaties en afwerkingen. Dit stelt klanten en gezinnen in staat om een voertuig te bezitten dat perfect aansluit bij hun persoonlijke smaak en levensstijl. Elk voertuig wordt met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen die hun expertise en liefde voor het vak in elk detail laten zien.
De lancering op Circuit Zolder markeert vandaag zo een nieuw hoofdstuk voor Car Cave en MIYO.

Persbericht Car Cave
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Autonieuws op vrijdag 23 augustus 2024.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons