Conor Daly gans het seizoen bij Venezuela Lazarus GP

Conor Daly - Lazarus GP
Conor Daly, die eind vorig jaar in het GP2 kampioenschap debuteerde bij Hilmer Motorsport slaagde er aanvankelijk niet in een contract voor dit jaar te versieren. Uiteindelijk bood het Venezuela Lazarus GP team hem een deal aan voor een manche op het circuit van Sakhir. De Amerikaan behaalde een twaalfde plaats in race 1 en moest opgeven in de tweede wedstrijd, maar maakte genoeg indruk op het Lazarus team om hem nu een jaarcontract aan te bieden. Conor Daly zal dus het ganse GP2 seizoen afwerken als teammaat van de Fransman Nathanaël Berthon.
Conor Daly liet zich vorig jaar opmerken in de GP3 serie waar hij uitkwam voor ART GP en de derde plaats pakte in het kampioenschap. Veel aandacht kreeg de Amerikaan van Ierse afkomst met zijn deelname aan de roemruchte 500 Miles of Indianapolis waar hij de finish bereikte in tweeëntwintigste positie.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GP2 Series op maandag 5 mei 2014.