van der Horst

Dominik Kraihamer vervoegt Rebellion Racing

Dominik Kraihamer
Dominik Kraihamer
Na een anoniem seizoen met de Lotus T128 LMP2, zal Dominik Kraihamer in 2014 terugkeren naar de LMP1-klasse van het FIA WEC. De jonge Oostenrijker zal in actie komen op een Rebellion R-One van het het Brits-Zwitserse Rebellion Racing in de LMP1-L klasse van het WK uithouding. Eerder werden Nicolas Prost, Nick Heidfeld en Mathias Beche al bevestigd als rijders van het team. Kraihamer brengt bovendien ook de steun van broodbakker ‘Eat the Ball’ met zich mee.
  • Powercars
“Ik ben heel tevreden om te mogen rijden voor Rebellion Racing. Voor mij is dit precies de juiste stap. Na een moeilijk seizoen 2013 is dit een fantastische gelegenheid om te laten zien dat in staat ben tot snelle en consistente rondetijden in de LMP1-klasse”, aldus Kraihamer.

“Hij is een goede racer en heeft zijn talent laten zien door record ronden neer te zetten in Le Mans en voortdurend snelle en degelijke stints af te leveren in het FIA WEC. Na verschillende scholingsjaren in de uithoudingsracerij is hij nu klaar voor de volgende stap naar de absolute top,” voegde Team Manager Bart Hayden er nog aan toe.

Foto: Rebellion Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA World Endurance Championship op maandag 3 maart 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons