van der Horst

GP2: Russian Time herstructureert zich na dood bezieler van het team

Tom Dillmann - Russian Time
Tom Dillmann - Russian Time
De dood van teambaas Igor Mazepa heeft tot grote veranderingen binnen de structuur van het GP2 team van Russian Time geleid. Markelov, mede-investeerder en nu grote man binnen het Russische team, verbrak met wederzijdse toestemming het samenwerkingscontract met Motopark Academy en geeft het runnen van de wagens door aan ISport. Bovendien werd het tweejarig contract met rijder Tom Dillmann vroegtijdig opgezegd en werden Mitch Evans en Artem Markelov aangesteld als rijders voor 2014.
  • Powercars
Gedwongen door geldnood verkocht Paul Jackson, manager van ISport GP2, een jaar geleden zijn team aan Igor Mazepa die het omdoopte tot Russian Time. Nu enkele maanden later haalt de nieuwe eigenaar van het Russische team ISport terug binnen om het onderhoud en de inzet van de wagens te verzorgen. Voorheen zorgde Timo Rumpfkeil met zijn structuur Motopark Academy voor de preparatie van de bolides
Mitch Evans - Arden International
Mitch Evans - Arden International
maar de Duitser kon zich niet vinden in de plannen die de nieuwe eigenaar had voor het team. Tom Dillmann, die door Motopark was aangebracht als rijder, wordt aan de kant gezet en Artem Markelov, zoon van, krijgt het zitje toebedeeld. Voor de tweede wagen werd Mitch Evans aangetrokken, de Nieuw-Zeelander behaalde in 2012 de titel in het GP3 kampioenschap en reed verleden jaar GP2 bij MW Arden.


Foto's: Georges De Coster & Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op donderdag 20 februari 2014.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons