van der Horst

Jack’s Racing Day: Zege voor Britten Ed en Chris Bridle in race 2

Ed Bridle/Chris Bridle - Praga R1
Ed Bridle/Chris Bridle - Praga R1
Ed en Chris Bridle hebben in Assen met hun Praga R1 de tweede race voor de Supercar Challenge gewonnen. Zij gingen Max Koebolt (BMW M4 GT3) en het duo Mex Jansen/Jordin Poland (BMW M6 GT3) vooraf. Voor onze landgenoten werd het een race om snel te vergeten. Steven Teirlinck (Audi RS3 TCR) eindigde wel nog net buiten de top tien in de SuperSport 1 divisie, maar Yardy Hoogwerf (Cupra TCR) en Chris Voet/Bart van den Broeck (Traxx Racing Team Alpine A110) haalden het einde van de race niet.
  • Prospeed Competition
Vooraan werd het een driestrijd tussen de Britse Prage en de BMW’s van Koebolt en Jansen/Poland. Na de verplichte pitstop nam de Praga echter definitief de leiding in handen terwijl de BMW M6 GT3 een drive through kreeg voor een te korte pitstop. Het podium lag dan al vast. Jayden Post (BMW M6 GT3) en Meijer/Euser (BMW M6 GT3) maakten de top vijf vol. In de SuperSport divisie ging de zege naar de Zilhouette 3.0 van Henk Tappel/Harold Wisselink, de overwinning in de Sport divisie was voor de BMW M2 van vader en zoon Drummen.

Foto: Supercar Challenge



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op maandag 5 augustus 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Jack's Racing Day.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons