van der Horst

NASCAR Finals Zolder: EN2: Twee op twee voor Capelli - Doubek kampioen

Claudio Remigio Cappelli - Alex Caffi Motorsport
Claudio Remigio Cappelli - Alex Caffi Motorsport
Na zijn zege tijdens de eerste euroNASCAR2-race gisteren, heeft Claudio Remigio Cappelli (Alex Caffi Motorsport) ook de allerlaatste manche van het kampioenschap 2024 op zijn naam geschreven. In de tweede bocht greep de Italiaan de leiding, om die vervolgens niet meer af te staan richting zijn derde zege van het jaar. Thomas Toffel (Race Art), gestart vanaf pole, pakte de zilveren plak, voor Thomas Krasonis (Marko Stipp Motorsport). Martin Doubek moest in feite gewoon finishen om zeker te zijn van de titel en met een zesde plaats scoorde hij voldoende punten voor zijn titel.
  • Skylimit Events
Julien Rehberg was beste Rookie op P9, Andres Beers besloot zijn debuutweekend net naast het Rookie-podium op P13 algemeen. Melvin de Groot rondde de top 10 en verzekerde zich daarmee van winst in Legend. Vermelden we nog dat, vanwege een gladde en koude piste, er een tweede opwarmronde werd bevolen en de start vervolgens een single file start was.

--- Uitslag race 2 euroNASCAR 2 Zolder 2024 (pdf) ---

Foto: Gert Starckx



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op zondag 13 oktober 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons