van der Horst

Op zaterdag 14 juni wordt Miss SpaItalia verkozen.

Verkiezing Miss SpaItalia
Verkiezing Miss SpaItalia
Zoals recent al werd aangekondigd gaat de editie 2025 van SpaItalia door op zondag 15 juni. De eigenlijke start vindt echter al plaats op zaterdag 14 juni, en dat gebeurt zelfs in tweevoud! Zo is er de tweede editie van de Giro, een rondrit aan het stuur van Italiaanse bolides langs de mooiste wegen van de streek, met bij elke pauzeplek een focus op verborgen Italiaanse schatten. Maar dat is niet alles…
  • St. Paul
Organisator DG Sport heeft immers ook besloten om een Miss SpaItalia-verkiezing in het leven te roepen! Zo wordt in één evenement Italië, charme en passie voor de automobiel gecombineerd, in een uniek kader bovendien!

Concreet komt het er op neer dat elke jongedame tussen 18 en 26, van Italiaanse origine en wonend in België, kan deelnemen aan Miss SpaItalia 2025! Over het hele land worden vooraf selecties georganiseerd. Die laten toe om 30 finalistes te vinden, die op zaterdag 14 juni worden uitgenodigd in de Salons de l’Eau Rouge, samen met familieleden, genodigden en de juryleden, voor een echte gala-avond. 
 
Defilés, interviews, themaspelen: het doel is om de cultuur en de Italiaanse savoir-faire in de schijnwerpers te stellen. De laureate van Miss SpaItalia zal het evenement ’s anderendaags uiteraard van op de eerste rij kunnen bijwonen. 

Dit is dus een oproep aan alle jongedames die hun origine en de spirit van de Italiaanse automobiel willen benadrukken. Inschrijvingen zijn nu geopend via de officiële website van SpaItalia.
 
Met deze eerste editie van Miss SpaItalia wil DG Sport nog meer uitstraling en glamour geven aan zijn evenement op ‘het mooiste circuit ter wereld’. Een betoverend kader dat voor één avond ook in het teken van Italiaanse charme zal staan…

Persbericht SpaItalia



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op maandag 14 oktober 2024.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons