van der Horst

Red Bull Ring: Eerste zege voor Sacha Norden

Sacha Norden - JWRaceservice
Sacha Norden - JWRaceservice
Sacha Norden (JWRaceservice) heeft de tweede race voor de Porsche Carrera Cup benelux op de Red Bull Ring gewonnen. Op een natte maar opdrogende piste bleef hij Dirk Schouten (Q1 Trackracing) en Benjamin Paque (D'Ieteren Luxury Performance by NGT Racing) voor. Dréke Janssen (RedAnt Racing) presteerde weer sterk en won opnieuw bij de rookies, bovendien werd hij vierde algemeen.
Kalle Rovanperä (RedAnt Racing) ging al in de eerste ronde in de fout en viel enkele plaatsen terug, maar wist gedurende de race alsnog op te rukken tot de zesde plaats. Kobe Pauwels (D'Ieteren Luxury Performance by NGT Racing) pakte de tweede plaats bij de rookies achter Janssen en voor Jurriaan de Back. Schouten trekt nu als leider in de tussenstand naar de finale die plaats vindt op Circuit Zolder in het voorprogramma van het NASCAR Festival.

Foto: Porsche Carrera Cup Benelux



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op zondag 15 september 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Red Bull Ring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons