van der Horst

Spa GT Open: Vincent Radermecker vervoegt Loris Hezemans

Loris Hezemans - Ferry Monster Autosport SEAT Léon
Loris Hezemans - Ferry Monster Autosport SEAT Léon
Loris Hezemans was nog op zoek naar een teamgenoot voor de eerste manche van het TCR Benelux kampioenschap en hij heeft die nu gevonden in de persoon van onze landgenoot Vincent Radermecker. Radermecker is een toerwagenspecialist die vroeger heeft gereden in het British Touring Car Championship, Franse Supertouring serie, de Belgische Procar en de Duitse Procar. In dat laatste kampienschap behaalde hij met Chevrolet de titel in 2006. Hij kwam in 2006 ook tweemaal aan de start in het WTCC.
  • Hamofa Performance
Radermecker kijkt uit naar de start van het TCR kampioenschap: “Ik was meteen een grote fan van de TCR. Het is immers in sprints dat als je als rijder het verschil kan maken. Ik houd van de look van de TCR-auto, agressief en indrukwekkend. Dat alle TCR-auto’s niet zoveel verschillen, maakt dat ik mij echt verwacht aan boeiende races. Ik ben dan ook supergemotiveerd om de SEAT TCR in Francorchamps te delen met Loris Hezemans en de strijd aan te gaan met de jongere generatie rijders alsook met Pierre-Yves Corthals die een beetje jonger is dan ikzelf!”

Hezemans was donderdag present met de SEAT Léon van het Ferry Monster Autosport op de testdag op het circuit van Zandvoort, maar een sortie maakte vroegtijdig een einde aan zijn sessie.
 



  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons